Welkom op de animalranch Spirit!

Speciale zorg en aandacht voor mens en dier

Wilt u  één  of twee paarden vervoeren maar uw auto of rijbewijs is hiervoor niet geschikt? U wilt een paard kopen maar hoe krijgt u deze thuis? Heeft u geen trailer maar wilt u wel naar wedstrijden? Uw paard moet naar een dierenarts maar u heeft geen chauffeur? Rijdt u niet graag met een geleende trailer? Dan hebben wij voor u de oplossing!

Bij Animal Ranch Spirit kunt u onze 2-paardswagen huren als voor u laten rijden! Meer info? Wij kunnen u zowel vervoer verzorgen waar u slechts een rijbewijs B voor nodig heeft als dat wij uw paard(en) in volledige verzorging veilig op het bestemde adres af kunnen leveren!

Voor het huren van onze vrachtwagen zonder chauffeur en dus op eigen op gelegenheid de rit regelen, zijn er andere prijzen van toepassing. Afhankelijk van tijdsduur, datum en afstand bieden we u een offerte aan. Informeer naar onze aanbiedingen..

  • De transport van u paarden en goederen geschiedt op eigen risico, de vrachtwagen en inzittende zijn verzekerd voor ongevallen en voorzien van een aansprakelijkheids verzekering.
  • We vragen bij het huren zonder chauffeur een borg van minimaal 250,00 euro afhankelijk van de huurperiode, deze dient contact van tevoren te zijn voldaan.

Eventueel kunt u (met maximaal 2 personen) meerijden in onze paarden-taxi! Ook is er ruimte voor tassen en of zadels e.d.in een desbetreffende zadelkamer. Voor meerijden wordt geen toeslag berekend!